Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dijous, 7 de juny de 2012

Apropa´t en terres de Vicent

                                            Xabia - Benissa  1.06.20122


En aquesta nova trobada del grup Apropat, diré que hem gaudit de moltes i variades, coses, moments i situacions.


La família ha crescut, Manolo ja forma part, s'ha acoblat molt bé i aporta coses interessants.

Aquesta trobada ha transcorregut per terres de Vicent, uns bonics llocs de la terra alacantina, Xabia, Benissa, Dénia, Calp, on les vistes, els paisatges i qualsevol racó són difícil de descriure per la seva llum, el seu color o la seva bellesa, que per aquest motiu, jo em permeto el luxe d'aconsellar, que us perdeu per aquestes terres i us deixeu portar pels plaers de la vista, les olors i la gastronomia, res us desfraudará.

Vicent, bon organitzador ens espera a la sortida 63 de l'autopista València - Alacant, amb l'entrada de Manolo al grup, som nou, Vicent ha llogat una furgoneta o mono volum, per als nou, així gaudirem junts del dia i ja reunits en la sortida 63, comença l'aventura.

La primera parada i la més important "l'esmorzar" i Vicent, ens torna a sorprendre pel lloc escollit per fer-ho, amb les vistes que es gaudeixen des de dalt del cap de sant Antoni i gaudir també amb el que ens ha preparat per menjar, menció especial per a les coquetes de pèsols, fetes pel seua senyora, el dia comença bé o molt bé "matrícula d'honor".

Fins l'hora de dinar, vam visitar els més bells racons d'aquestos pobles, les seves platges, cales, muntanyes i gaudim d'uns bells paisatges amb vistes precioses, plenes de llum i color, com només aquesta terra posseeix.

Dinem al Club Nàutic Les Basetes, entre Benissa i Calp.


Donare gelosia a qui el llegeixi:


Entrades:
Una vistosa i acolorida amanida
Puntes
Clóchines
Sardines


Plat fort: Arròs a banda


Postres: Safata de pastissos amb flam

I per sort o desgràcia, tot acaba i això trobada arriba al final, esperarem al pròxim, el nivell aquesta alt, entre Pepe Llíria i Vicent, han transformat la idea d'aquestes trobades, cap a la idea dels meus "congressos" i m'agraden .


Tomas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"