Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dilluns, 14 de març de 2016

La Fundacio de Michael J Fox busca Voluntaris (Fox Trial Finder)

THE MICHAEL J. FOX FOUNDATION FOR PARKINSON´S RESEARCH.

La Fundació de Michael J Fox cerca Voluntaris a través del Fox Trial Finder, una eina destinada a facilitar a subjectes voluntaris al fet que troben assajos clínics que es adecuen a les seues característiques facilitant així la participació de pacients i familiars en la recerca.

Informació Sobre Fox Trial Finder

La Fundació Michael J Fox per a la Recerca en el Parkinson ha creat el Fox Trial Finder (Cercador Fox d'Assajos Clínics), per a augmentar i agilitar la participació de voluntaris (tant pacients amb la malaltia de Parkinson com a controls sans) en els assajos clínics, per a així accelerar el desenvolupament de nous medicaments per al Parkinson.

Els assajos clínics són un pas crucial per al desenvolupament de nous i millors tractaments. A nivell mundial, entre el 40% i el 70% dels assajos clínics es retarden o cancel·len per la falta de participants.

Fox Trial Finder aporta informació sobre nous assajos clínics i altres estudis de recerca sobre la malaltia de Parkinson. A més aparella als voluntaris registrats en el Cercador amb estudis que necessiten participants de característiques similars a les dels voluntaris. Fox Trial Finder té un sistema de missatgeria anònim i segur que permet als voluntaris trobar estudis en els quals participar.

Els assajos clínics constitueixen un pas clau en el camí cap al desenvolupament de noves teràpies - i en última instància, una cura - per a la malaltia de Parkinson. En general, els assajos de recerca clínica tenen una gran necessitat de participants. Una baixa participació de voluntaris en els assajos clínics és un dels problemes més importants que enfronta el desenvolupament d'un fàrmac per a la malaltia de Parkinson.

Pots començar avui mateix. Entra i crea el teu perfil en el Fox Trial Finder, és un primer pas clau cap a la teua participació en la recerca i per a agilitar el desenvolupament de nous i millors tractaments.

Ara mateix hi ha assajos a Espanya:

Barcelona, Mostoles, El Ferrol, Elx, Almeria, Pamplona.

Tambe a Bolívia: Sta. Cruz de la Serra

Font: Fox Trial Finder

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"