Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dilluns, 14 de març de 2011

Obertes les inscripcions per al III Congrés Espanyol sobre la malaltia de ParkinsonLa Federació Espanyola de Pàrkinson ha obert el termini d'inscripcions per al Congrés Espanyol sobre la malaltia de Parkinson que´s celebrarà a Saragossa els dies 23 i 24 de setembre. Des del dia 15 de març fins mitjan de setembre, totes aquelles persones que vullguen assistir podran inscriure's en la pàgina web del congrés:http://www.fedesparkinson.org/congreso/

El congrés està dirigit a afectats de la malaltia de Parkinson i als seus familiars; a professionals sanitaris i rehabilitadors; a investigadors d'esta matèria; i a persones o col·lectius interessats en la malaltia.
En la pàgina web del congrés també està disponible el programa preliminar que ha sigut elaborat conjuntament entre la Federació Espanyola de Pàrkinson i el seu comité mèdic assessor. Este comité ho componen: Dr. Gurutz Linazasoro, el Dr. Francisco Grandas, el Dr. Eduardo Tolosa, el Dr. José Chacón, la Dra. Rosario Luquín, la Dra. María José Català, el Dr. Juan Carlos Martínez Castrillo i el Dr. Pablo Martínez Martín.

Les conferències previstes tractaran sobre temes diversos com els trastorns de l'equilibri de la marxa i caigudes o els tractaments de la malaltia de Parkinson avançada. La federació té previst incloure una conferència que aborde les últimes novetats terapèutiques i les noves línies d'investigació. També s'han inclòs en la programació tallers destinats a diagnosticats de Pàrkinson d'Inici Primerenc, familiars i professionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"