Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dissabte, 10 de desembre de 2011

El Sinemet Plus Retard, un medicament escas.

En l'últim mes, la Federació Espanyola de Pàrkinson i les associacions federades han rebut multitud de cridaes d'afectats d'EP i familiars informant dels problemes que estan tenint per a trobar Sinemet en les farmàcies de les seues ciutats.
 
Des que la FEP va rebre les primeres cridaes alertant d'este problema s'ha posat en contacte tant amb el laboratori que produïx estos medicaments com amb l'Agència Espanyola del Medicament. Esta última ha informat que, segons el laboratori, no hi ha problemes de subministrament de Sinemet, excepte per a la presentació 25/250mg – 120 comprimits, que s'està suplint amb la presentació de 60 comprimits.

 

D'altra banda el laboratori confirmava esta setmana a l'Agència Espanyola del Medicament que la resta de presentacions s'estan subministrant sense problemes als magatzems majoristes, excepte el Sinemet Plus Retard 25/100 mg- 100 comprimits ja que han finalitzat les seues existències i no tenen previst rebre fins a finals del mes de desembre, per la qual cosa l'AEMPS està valorant la possibilitat de portar-la com a medicació estrangera si es necessitara.La Federació Espanyola de Pàrkinson està fent un seguiment per a avaluar quin és el problema i està canalitzant les denúncies a través de les associacions federades. Continuarem informant de forma puntual a través dels nostres canals habituals: pàgina web, blogs, facebook, xarxa social Pàrkinson Polsa On i Newsletter.

Per a més informació, la Federació Espanyola de Pàrkinson posa al servici de tot el que ho precise la seua línia d'ajuda a l'afectat: 902 113 942

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"