Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

diumenge, 20 de maig de 2012

Tremolor Ocular en Pacients amb Malaltia de ParkinsonSegons un estudi recent publicat a Archives of Neurology, els tremolors persistents en els ulls semblen ser comuns en les persones que tenen malaltia de Parkinson (EP). Aquests tremolors afecten l'estabilitat de l'ull mentre se segueixen objectes en moviment.

Els investigadors van avaluar la funció oculomotora de 112 pacients amb EP, incloent 18 pacients de novo no tractats, i 60 persones sanes que van formar el grup control. Se'ls va demanar que rastregessin un objectiu en moviment en una pantalla d'ordinador.


 
Tots els pacients amb EP, independentment de si prenien medicació, i dos dels subjectes control patien tremolors oculars persistents que evitaven que mantinguessin els ulls estables mentre seguien l'objectiu. Els tremolors en els ulls i els problemes d'estabilitat van ocórrer fins i tot en els pacients amb EP en tractament, el que suggereix que els tremolors es relacionen amb la malaltia i no són causats pels fàrmacs.

L'estudi conclou que la persistència i especificitat d'aquesta característica suggereix que unes proves oculomotores modernes i precises podrien proveir un biomarcador fisiològic vàlid per al diagnòstic precoç de l'EP.[Arch Neurol 2012]
Gitchel GT, Wetzel PA, Baron MS

 
Font: Neurologia.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"