Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

divendres, 11 d’octubre de 2013

Primer pacient implantat en un assaig de la teràpia cel·lular regenerativa

Han començat els primers estudis en humans d'un nou tractament per a la malaltia de Parkinson a Nova Zelanda després que les primeres proves amb micos llançara resultats prometedors.

Living Cell Technologies Limited (LCT) ha anunciat que el primer pacient ha sigut implantat amb èxit en la Fase I d'assajos clínics de la teràpia cel·lular regenerativa NTCELL (R) - un tractament potencial per a la malaltia de Parkinson.

La cirurgia cerebral va ser realitzada en l'Hospital Auckland City i el pacient s'ha recuperat bé fins ara. Una ressonància magnètica presa el dia després de l'operació va indicar que les càpsules NTCELL s'han implantat en el seu objectiu previst. El pacient i la seua família han demanat privadesa i no tenir contacte amb els mitjans de comunicació

Segons declarat per l'empresa Living Cell Technologies, els primats tractats amb la teràpia de cèl·lules van mostrar beneficis, incloent millores en els deficits neurològics, recuperació dels moviments anormals i un augment de les connexions neuronals .

El tractaments de Living Cell implica el trasplantament de cèl·lules preses de porcs de la illa d'Auckland en els éssers humans.

El Director gerent Andrea Grant va dir que els assajos en micos suggereixen la possibilitat que la teràpia puga retardar o fins i tot prevenir els efectes de la malaltia de Parkinson.

Cal remarcar, va dir Grant, que l'assaig de Fase I solament serveix per a establir si NTCELL és segur i hauria de ser objecte de posteriors estudis d'eficàcia en pacients amb Parkinson en la seua etapa inicial.

En la millor de les hipòtesis, no seria almenys fins a 2018 quan el producte podria ser portat al mercat, va dir.

L'assaig de Fase I, que es compondrà de quatre pacients que han sigut diagnosticats amb Parkinson fa menys de quatre anys, tindrà lloc a Auckland, va dir Grant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"