Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dilluns, 11 d’abril de 2011

Nova trobada del grup Apropa´


Va valdre la pena l'espera.

Comence esta nova entrada i així, deuria ser el titule, perquè l'espera a esta nova trobada o nova sessió de teràpia, sí que va valdre la pena.

Abans que res, dir, que els components del grup estàvem acompanyats  d'un familiar.


Impressionant ha sigut el joc de què hem gaudit amb dos grans mestres de cerimònies: Conchin, Psicòloga i  Marisa, Fisioterapeuta,

PRIMERA PART: RISOTERAPIA. Dirigida per Conchin Salazar, Psicòloga.

Abans de parlar de jocs, parlar d'ella, o de la seua doble personalitat. La catalogaria de tipus doctor Jekyll i míster Hyde. Este matí va desaparéixer la correcta Psicòloga (doctor Jekyll).

                  
                   
I va aparèixer un (míster Hyde) alegre, jovial, divertida, destarifada, sensual, contagiant alegria i sobretot ganes de viure. Genial, amics.

Jocs?. Recordaré quatre, en els que les plores estaven, a cada moment, en els ulls.

1r - Imagina't. Tots assentats en terra, fent un circule, tu tanques un ull, amb  la llengua fora, de costat, i així, li dius al del teu costat amb un cert to de panoliet, ell et contestara  igual, amb ull tancat, llengua fora i de costat, i to panoliet:
                                                 -  vols este palet?
                                                 -  perquè vull jo eixe palet?
                                                 -  perquè té punta, punteta i puntàs
                                                 -  Bo,  dóna-m'ho.

Ell, se'l dirà al del costat i així, fins a donar la volta al circul.Rialles, carcallades i plores, molt bo. Veure cada un amb el seu to de veu i la seua gràcia particular. Una gaudida.

2n - Striptis "global".   Et poses una camiseta i t'omplis tot de  globus, i així,  acompanyat d'una música sensual, eixes enmig de la pìsta, i entre aplaudiments, rialles, crits i alguna burrada, realitzes un ball eroticosensual. Et vas llevant els globus, un a u, regalant-los a l'audiència, i al final, i segons l'actuació de cada u, pot passar qualsevol cosa, aplaudiments, crits, de tot, fins a  es diu, que algú va veure una sabata volar.

3r - Rompeglobus. Ara a trencar els globus, com? Una parella i cinc globus, un s'assenta i posa un globus en els genolls, l'altre ho ha de trencar assentant-se damunt, fins que explote.
Genial

4t - Sobre el meu estómac.  Divertit, simpàtic i agut, tombats en el sòl i fent una cadena,  unida cap sobre estómacs,  comença el joc.

Conchin va fent entrevistes a personatges imaginaris d'idiomes incompressibles,  les respostes a eixes preguntes són impagables, les carcallades, inenarrables.

SEGONA PART. Expressió corporal.  Dirigida per la nostra Fisioterapeuta Marisa.

Una altra Míster Hyde, les seues classes durant la setmana són amenes però serioses, on es treballa amb molta seriosament el que la malaltia  necessita. Hui es va escabellar i va ser divertida, alegre, sensual  i ens va fer viure moments, on l'expressió corporal era una continuació a la risoterapia.

 Imaginació per a disfressar-nos en segons, fent-nos representar el paper, que a la disfressa que li tocava a cada u, corresponia. Guerrero Zulú, Geissa, Atracador, Cantant Pop, Caçador de palometes, capellà, Pocahontas, fada, Doctor i Miguel Rios.
Ha sigut un matí fabulós. I Marisa, per a acabar-lo ha muntat un ball, amb trossets de cançons amb ritmes diferents, on en cada canvi de cançó féiem canvi de parella.Enhorabona Conchin i Marisa, excel·lent, hem passat un matí perfecte, els invitats, els nostres familiars, han disfrutat.

Gràcies per a matí.

Ja estem impacients, esperant el pròxim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"