Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dilluns, 4 de juliol de 2011

Tornar a TREMOR Projet


 És divendres 30 de juny i son les 11,30, el taxi ve a casa i com altres vegades, direcció a l'Institut de Biomecànica on m'espera l'equip, esta vegada dirigit per Ismael.

Al contrari del que diu Juan en l'entrada anterior en "Bona col·laboració", per a mi, si és molt excitant la meua xicoteta col·laboració amb ells, perquè és entrar en un món desconegut, on viuré experiències totalment diferents de les viscudes i totalment desconegudes.

M'expliquen en que consistiran les proves que realitzarem hui, seran com les del primer dia, descàrregues elèctriques, mentres jo realitze actes quotidians de la vida real, com ara: passar-se els botons, menjar, servir aigua i beure, obrir amb clau uns calaixos i omplir una quiniela

Comencen a posar-me elèctrodes en els músculs i en la monyica del braç dret, com veieu en la foto, i comencem les proves.

Esta prova consistix a passar els botons de la bata del maniquí i en despassar-lo, així diverses vegades i amb diferents modes de fer-ho, passar els botons normal o ajudat per les descàrregues.

            
  En esta altra prova usarem el bolígraf, interessa la cal·ligrafia i el pols amb ell, a l'omplir documents. Ací juguem amb quinieles i ja sabem, normal i amb descàrregues.

 Prova mes complicada, obrir amb clau el pany d'uns calaixos, dic més complicada, per la grandària de la clau i les sacsades per sorpresa

 La prova mes verídica, realista i molesta, sobretot per als amants del menjar amb cullera, és aconseguir arribar amb la cullera plena a la boca, pues imaginat damunt amb descàrregues.
 
 
La ultima prova consistix a omplir dos gots, primer amb el braç dret i les seues celebres descàrregues i després amb l'esquerre i portar-ho fins a la boca com si begueres.

Com a dada curiosa diré, que com a menjar i liquid, s'ha usat uns granets de plàstic negre, que és, la gespa artificial dels camps de futbol, una vegada fet el proces de reciclatge.

I acabe per a hui.

M'espera el taxi que m'emportara a casa, esta sessió ha acabat. I la pròxima?.  Ells avisaran.

Salutacions per a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"