Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dijous, 8 de setembre de 2011

Els assistents al III Congrés es podran beneficiar d'un 30% de descompte en el preu dels seus bitllets de tren


Els assistents al III Congrés Espanyol sobre la malaltia de Parkinson podran beneficiar-se d'un descompte del 30% en els seus desplaçaments per a recorregut nacional de tren a Saragossa. Esta tarifa especial és vàlida per a trajectes en: trens d'Alta Velocitat Llarga Distància, trens d'Alta Velocitat-Mitja Distància, trens De Rodalia i trens de Mitja Distància Convencional.
 
Per a obtindre este descompte, els inscrits hauran d'enviar un e-mail a la Secretaria Tècnica del III Congrés (parkinson2011@pacifico-meetings.com) indicant el seu nom, cognoms i adreça de correu electrònic sol·licitant la cèdula de descompte.

Per la seua banda, la Secretaria Tècnica enviarà un escrit amb la cèdula de descompte que es deurà imprimir i tramitar junt amb la compra del bitllet presentant-la en els punts de venda de Renfe o agències de viatge (no és vàlida per a la compra de bitllets per Internet).

III Congrés Espanyol de la Malaltia de Parkinson.

Amb l'objectiu principal d'oferir informació a tots aquelles persones interessades en esta patologia, la FEP organitza III Congrés Espanyol sobre la Malaltia de Parkinson a Saragossa els dies 23 i 24 de setembre. Està dirigit a afectats i als seus familiars; a professionals sanitaris i rehabilitadors; a investigadors d'esta matèria; i a persones o col·lectius interessats en la Malaltia. 

Totes aquelles persones que vullguen inscriure's ho poden fer fins al 21 de setembre en la pàgina web del congrés: http://www.fedesparkinson.Org/congrés/.

El programa del III Congrés ha sigut dissenyat conjuntament per la federació i el comité mèdic assessor. Les conferències previstes tractaran sobre tems diversos com a trastorns de l'equilibri de la marxa i caigudes; símptomes no motors dónes de la perspectiva de l'afectat, cuidador, terapeuta i neuròleg; tractaments de la malaltia de Parkinson avançada; o les ultimes novetats terapèutiques i noves línies d'investigació. També s'inclouran tallers específics per a professionals, associacions, afectats, afectats de Pàrkinson d'Inici Primerenc i familiars d'afectats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"