Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dimarts, 17 de gener de 2012

L´historia del tulipa roja.

PDTulip La tulipa roja s'ha associat amb la informació sobre el Parkinson des de 1980, quan un horticultor holandés que tenia la malaltia de Parkinson ha desenrotllat un tulipa roja i blanca i l´anomená "Dr. James Parkinson." i des que l'Associació Europea per a la malaltia de Parkinson (EPDA) utilitza un tulipa estilitzada de color roig inspirat en la tulipa "Dr. James Parkinson"  com el seu logotip.

Quan Jean Burns, cofundador de pdplan4life.Com, va veure la tulipa que la seua amiga Karen havia gargotejat en un tovalló, es va quedar "enamorada immediatament pel disseny. De totes les tulipes que he vist relatius a l'EP, este es distingix dels altres ".

Jean i Karen creuen que el disseny de la tulipa Karen pot fer per la informació sobre el Parkinson el que el llaç rosa ha fet pel càncer de mama. Confien que les organitzacions que es dediquen al Parkinson reconeguen el potencial i l'ús com a emblema de la tulipa de Karen en els seus materials junt amb els seus logotips oficials.

"Tenim cada un la seua,  que tulipa estilitzada de Karen no es convertirà en el símbol d'una organització de Parkinson o un esdeveniment, sinó per a la comunitat de Parkinson en general", diu Jean. "Açò servirà com un recordatori que tots hem de treballar junts per a trobar una cura per als milions de persones que viuen amb la malaltia de Parkinson".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"