Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dimecres, 11 de gener de 2012

Noves vies per a tractar el Parkinson

Segons una investigació publicada esta setmana en el ‘Journal of Experimental Medique', estabilitzar el centre cel·lular de generació energètica protegix, en un model d'experimentació amb rosegadors, de la Malaltia de Parkinson.

El centre productor d'energia cel·lular, les mitocondrias, es troba danyat en la Malaltia de Parkinson, la qual cosa comporta a una pèrdua de neurones dopaminérgicas i a una degeneració de les funcions cerebrals. Aprofitant que els virus sovint estabilitzen la mitocondria a fi d'assegurar la supervivència de les cèl·lules que infecten, un equip d'investigació dirigit per John Sinclair i Roger Barker, de la Universitat de Cambridge, han injectat una proteïna viral anomenada beta2.7 coneguda per la seua funció protectora de la mitocondria en els rosegadors amb Malaltia de Parkinson.

Els rosegadors injectats amb beta 2.7, abans o després de la formació de les lesions cerebrals causades per la Malaltia de Parkinson, van executar millor les proves de comportament i de funció motora que se'ls van presentar. Els seus cervells contenien a més més neurones dopaminérgicas. Seria necessària més investigació en este camp per a determinar si este enfocament beneficiaria persones amb Malaltia de Parkinson.

Font: Medical News Today

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"