Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

divendres, 16 de març de 2012

REUNIÓ D'AMICS VI – Apropa´t

Un altre més. Esta vegada, turistic-gastronòmic.

Els amics Apropat ens reunim en la porta de l'Ajuntament de València.

La plaça està, a eixes hores, bulliciosa i especialment sorollosa. Clar, vénen les falles, les “mascletas”. Senyor pirotècnic, pot començar la “mascleta”. I comença l'estrèpit. De l'1 al 19 de març, cada dia una, amb diferent autor.  La situació esta, per a tirar coets.

Bocata en “Pans & company”, riquíssim en colesterol. Però, per a quelcom ens valen les ensenyances adquirides. Ràpidament, caminada cap a la plaça de la Reina.

Elecció de la ruta a visitar amb el bus turístic. Ruta històrica. La plataforma descapotable esta encapotada i a una altura perquè el més baix inclús fregament amb el cap. La meua cap l'endemà estava plena de pupas.
Bon humor i idees dels participants. Víctor, Eduardo, Tomas, Pepe, José Ramón i Vicent.

La capota sobra. Fa bon dia, home!. Recorregut, més aïna, tuti fruti, des de les Torres de Quart, l'estació d'autobusos, el Palau de Congressos, bo, això. De tot.

En santa Caterina donen les dos. Hora de menjar. Repetició.  La Utielana. Molt bé. Ben servits i ben saciats. S'incorpora Vicente.

Un consell als possibles visitants del restaurant. Arribar enjorn. Prompte s'ompli, no reserven i cal fer cues a última hora.

Dubtes, i al fi les postres no es prenen en la Utielana, anem a la pastisseria del  veïnat de Tomas. Els carrers del  centre estan molt saturades de gent, els carrers dels afores, tranquil·les i sense presses.

Tertúlia, acudits, rialles. Bon rotllo. Seguirem amb altres.

Reunió d'amics.   25.02.2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"