Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dilluns, 27 d’agost de 2012

Li pintem la cara al ParkinsonDe la mà dels nostres amics i companys de UCP a Argentina arriba aquesta iniciativa de comunicació dirigida a tots aquells que vulguen "pintar-li la cara al Parkinson" en la seua ciutat, poble o llogaret.

Una vegada mes, la participació en aquesta iniciativa és lliure, voluntària i gratuïta.


En què consisteix aquesta activitat?.

Com li pintem la cara al Parkinson?

A desenvolupar-se entre els dies 7 i 17 de setembre de 2012, aquest esdeveniment tracta de plasmar en les parets de les ciutats participants un missatge artístic sobre la malaltia de Parkinson, difundiendo visualmente toda su problemática


La forma de dur-ho a terme, com és ja ús i costum de UCP està en les mans dels organitzadors. A continuació us oferim unes pautes orientatives per als participants.

1) Contactar amb artistes plàstics i/o estudiants de belles arts; autors de grafitis o murals, i inclusivament amb escoles que vulguen sumar-se fent participar als seus alumnes. Amb un mural per ciutat és suficient, no obstant açò no hi ha un màxim estipulat.

2) Situar un lloc de la ciutat en el qual estiga permès realitzar aquest tipus d'activitat, o utilitzar un lloc privat previ el corresponent permís dels propietaris.

3) Consultar als artistes respecte dels materials que necessita i facilitar-los via algun patrocinador, la qual cosa no és complicat ja que el que bàsicament es necessita és pintura dels 3 colors bàsics (roig, blau i groc).


4) Com a orientació a l'artista, perquè puga desenvolupar el seu art, se li pot parlar sobre la malaltia de Parkinson, les dificultats per les quals travessa qui la pateix, que la tulipa és la flor que ens identifica, i el lema de: No demanem la Lluna, demanem la Cura. D'allí en més tot queda lliurat al criteri de l'artista. El tema òbviament és el Parkinson.

5) Confirmar la participació en l'esdeveniment via e-mail, indicant: a) Nom del grup, associació, moviment o individu que ho organitza. b) Data i lloc on es desenvoluparà. c) Nom i cognom de l'o els artistes intervinents.

6) Enviar fotos de l'o els murals realitzats a fi de publicar-los en la web i mitjans.

Inscripcions i suggeriments a:


lepintamoslacaraalparkinson@gmail.com

Aquesta adreça de correu electrònic està sent protegida contra els robots de spam. Necessita tenir Javascript habilitat per a poder veure-ho.

Anima't i tots junts li pintem la cara al Parkinson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"