Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dijous, 5 de setembre de 2013

La tornada de Michael J. Fox


La seua nova sèrie veurà la llum el 26 de setembre i ja s'ha convertit en l'estrena de ficció televisiva més esperat

En un esdeveniment de l'Associació de Crítics de Televisió, celebrat aquest cap de setmana a Califòrnia, Michael J. Fox ha assegurat que la seua nova sèrie no se centrarà en el Párkinson.

A pesar que molts pensaven que la malaltia que pateix l'actor anava a ser fonamental al llarg de la producció, Fox ha declarat que "no serà un argument important" en el desenvolupament de la història

En la nova ficció, l'intèrpret es posa en la pell de Mike Henry, un expresentador de la CBS amb Párkinson que deixa la seua carrera per a passar més temps amb la seua família. La sèrie comença quan torna al treball una vegada que els seus fills són majors.

El programa del periodista al que interpreta Fox comptarà amb la invitació de personatges reals perquè ajuden al fet que la història siga més creïble.

Els primers a aparèixer seran Matt Lauer i Savannah Guthrie('the Today Xou'), a més del governador de Nova Jersey, Chris Christie.

El protagonista de la trilogia 'Torne al Futur' va conèixer el diagnòstic de la seua dolència als 30 anys, moment en el qual es va retirar temporalment del món de l'actuació, encara que ha fet aparicions en sèries com 'The Good Wife' i 'Curb Your Enthusiasm'.

"La realitat del Parkinson és que a voltes és frustrant i a voltes és còmic, he de veure-ho d'aqueixa forma.

Crec que tots tenim el nostre propi Párkinson, tots hem de bregar amb alguna cosa", ha expressat l'actor.

Michael J. Fox ha comentat també que no ha pensat com reaccionaran al programa altres persones que patisquen aquest mal, ja que no fa "un examen previ a l'instint creatiu".

La nova sèrie veurà la llum el 26 de setembre i ja s'ha convertit en l'estrena de ficció televisiva més esperat de la pròxima temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"