Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dilluns, 5 d’agost de 2013

Tres promeses per a millorar la vida dels pacients de Parkinson.

Les recerques, presentades amb motiu de la Reunió Anual de l'Acadèmia Americana de Neurologia, que se celebra en Sant Diego entre el 16 i el 23 març, es dirigeixen a reduir les baixades brusques de la pressió arterial en els pacients amb la malaltia, a la pèrdua d'efecte de la levodopa i al control de símptomes de difícil maneig.

En un dels estudis, 225 pacients van ser dividits en dos grups per a rebre droxidopa, per a la hipotensió, o un placebo.

Després d'una setmana, les persones que van rebre el medicament van presentar una millorança significativa en els símptomes de mareig i atordiment. Després de deu setmanes d'estudi, es va veure que l'índex de caigudes per pacient i setmana en el grup del tractament va ser de 0,38 front 1,73 del placebo.

El segon treball va avaluar els resultats d'un nou tractament en 420 pacients que començaven ja a experimentar la pèrdua d'efecte de la levodopa i necessitaven una mitjana d'almenys sis hores perquè actuara sobre els símptomes motors. Els resultats enfront de placebo van mostrar que els pacients que rebien tozadenant acceleraven en una hora l'efecte de la levodopa i presentaven menys problemes de discinensias.El tercer assaig clínic va demostrar l'eficàcia de la rasagilina en 321 pacients els símptomes de les quals no estaven ben controlats malgrat trobar-se en tractament amb un agonista de la dopamina. Per a l'estudi, de 18 setmanes de durada, els participants van prendre la rasagilina o un placebo a més del agonista de la dopamina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"