Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

diumenge, 4 d’agost de 2013

Abandonats els assajos clínics d'un fàrmac contra el Parkinson.

La companyia farmacèutica nord-americana Merck va anunciar el dijous que va posar fi als assajos per a un tractament potencial contra la malaltia de Parkinson, el Preladenant, que no va donar els resultats esperats.


Merck (MSD fora d'Amèrica del Nord) va indicar que un "estudi de les dades provinents de tres assajos diferents de fase 3", l'últim pas abans de la comercialització, "no va proporcionar evidència de l'efectivitat de Preladenant en comparació del placebo".

"Sobre la base d'aquests resultats, Merck va decidir posar fi a aqueixos estudis", va afegir. Aquesta mesura no va estar motivada "per problemes de seguretat" del fàrmac, va aclarir l'empresa farmacèutica.

"Estem compromesos amb la recerca neurològica i durem a terme una anàlisi més detallada de les dades" dels assajos avortats "per a informar a la comunitat científica", va dir David Michelson, un dels principals membres del grup de recerca.

La malaltia de Parkinson és molt complexa, per la qual cosa és difícil tractar als pacients i desenvolupar nous enfocaments terapèutics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"