Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dimarts, 26 de febrer de 2013

La pel·lícula-documental 10 MUNTAINS 10 YEARS

Amb motiu dels actes en commemoració del dia mundial del Parkinson, l'Associació Parkinson València ha aconseguit l'exclusiva per a la projecció a València de la pel·lícula-documental 10 MUNTAINS 10 YEARS en versió original subtitulada. Ens hem posat d'acord amb l'Associació de Familiars d'Alzheimer de València AFAV per a realitzar la convocatòria junts.

El film en qüestió aborda una encomiable experiència duta a terme a EUA, on un grup de familiars de malalts de Parkinson i Alzheimer, aconsegueixen formar un equip de persones corrents, com qualsevol de vosaltres, per a culminar 10 muntanyes-pics emplaçats en els 5 continents, en un període de 10 anys, amb la finalitat de recaptar fons per a fer possible el que avui és un somni: poder guarir ambdues malalties que afecten a persones cada vegada més joves.

La pel·lícula compara aquesta lluita amb l'escalada a un gran pic, posant en relleu l'enorme esforç que ha de realitzar-se cada dia per a obtenir, en ocasions, escassos resultats i alterna la pujada al KiIimanjaro a Tanzània, del grup d'improvisats i esforçats muntanyencs amb entrevistes i escenes de la vida quotidiana de persones afectades per la malaltia i els seus familiars.

La projecció tindrà lloc el pròxim dia 25 d'abril de 2013, dijous, a les 20:00 hrs, en la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, amb l'assistència a l'acte de destacades autoritats autonòmiques i municipals.

Amb l'esmentat acte es pretén:

- Donar a conèixer la vertadera dimensió d'aquestes dues malalties, incurables de moment, però amb un futur esperançador a mitjà termini.

- Presentar l'Associació Parkinson València, els objectius que persegueix, els assoliments aconseguits fins al moment i les iniciatives d'optimització amb vista al futur.

- Recaptar fons per a contribuir a continuar la seua marxa en els difícils temps que estem travessant

El preu de l'entrada és de 8 euros.

Si esteu interessats a assistir a la projecció i col·laborar de manera altruista amb la causa, podeu posar-vos en contacte amb l'Associació per a la reserva d'entrades en el telf.. 96 382 46 14 o a través del correu electrònic.

També podeu comprar-les a través de la web del Palau de la Música http://www.entradas.com/entradas/documental-a-beneficio-parkinson-valencia-evento_1_2_46_75457# o cridant al Call Center d'entradas.com Tf. 902 11 55 77

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"