Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dissabte, 22 de març de 2014

Corre amb el cor, més enllà de les barreres

Pel cinquè any consecutiu, Run for Parkinson's es presenta als blocs d'eixida.

Partint amb una participació de 5.000 persones i 9.000 quilòmetres recorreguts en la I Edició de Run for Parkinson’s, en 2010; aquesta iniciativa s'ha convertit en l'esdeveniment més multitudinari a nivell mundial sobre el Párkinson, aconseguint en l'última Edició, celebrada a l'abril de 2013, més de 50.000 participants i més de 380.000 quilòmetres recorreguts, xifres que s'esperen duplicar en aquesta V Edició

El passat dia 11 de març en el Circule de Belles arts de Madrid es va presentar oficialment la cita d'enguany 2014 a Espanya.
Run for Parkinson's España 2014

Run for Parkinson's Espanya 2014

Un agraïment a tots els que ens van acompanyar en la taula i als quals van intervenir amb la seua aportació.

Gràcies als patrocinadors per la seua col·laboració en la realització de l'acte.

Agraïts especialment cap a totes aquelles persones que en representació d'associacions de Parkinson de tota Espanya es van desplaçar a Madrid per a testimoniar el seu suport i compromís amb l'esdeveniment.

No obstant açò, nostre mes sincer agraïment, respecte i admiració, va cap a totes aquelles persones anònimes que de tots els punts cardinals de la geografia espanyola van viatjar fins a Madrid malgrat les dificultats que la malaltia de Parkinson els suposa cada dia.

Gràcies per demostrar que un acte tan senzill com estar present, estrènyer una mà o fer una abraçada, pot significar molt més que tantes paraules.

Tots junts, units contra el Parkinson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"