Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

diumenge, 9 de setembre de 2012

X edició del concurs "Explica'ns-ho... amb Art",

Actualidad > XCuentanoslo.pngEl pròxim 20 de setembre, tindrà lloc en la ciutat de Segòvia el lliurament de premis de la X edició del concurs "Explica'ns-ho... amb Art" organitzat per la Federació Espanyola de *Párkinson i la Fundació *Medtronic. Totes aquelles persones que vulguen veure les obres gràfiques que entren en el concurs, podran visitar-les en la mostra que es podrà visitar des del dia 10 fins al 23 de setembre en la Sala Expressa 2 del Centre Cultural La Presó de Segòvia.


Com en edicions anteriors el jurat, que emetrà la seua fallada el pròxim 13 de setembre, estarà compost per diversos representants del món de la cultura i l'art. En aquesta edició formaran part d'ell:

- Sra. Mª Jesús Delgado de Lires. Presidenta de la Federació Espanyola de *Parkinson.

- Francisco de Paula Rodríguez. Representant de la Fundació *Medtronic.

- Sra. Rosa Montero. Escriptora i periodista.

- Raquel Martos. Periodista, escriptora i guionista.

- Aurelio Martín. Periodista.

- *Mariví Domínguez. Periodista

- Fernando San José. Periodista

- Javier Herrero. Fotògraf

- *Mon Montoya. Pintor


El lliurament de premis a les millors obres de pintura, fotografia i relat rebudes en aquesta convocatòria tindrà lloc el dia 20 de setembre en la Sala Expressa 1 Centre Cultural La Presó (Avinguda Juan Carlos I s/n de Segòvia) a les 19.00 hores. El lliurament de premis a les millors obres de pintura, fotografia i relat rebudes en aquesta convocatòria tindrà lloc el dia 20.

L'acte comptarà amb la presència de: Pedro *Arahuetes García, alcalde de Segòvia; Carmen *Well Gómez, gerent Territorial de Serveis Socials de Segòvia; Mª Jesús Delgado de Lires, presidenta de la *FEP; Francisco de Paula Rodríguez, representant de la Fundació *Medtronic; i Raquel Martos, periodista i guionista.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"