Si vols seguir les novetats de aquet blog, escriu la direccio del teu correu

dimecres, 5 d’octubre de 2011

Els medicaments que vénen

En els congressos celebrats enguany s'han presentat els resultats de diverses línies d'investigació sobre el tractament de la malaltia de Parkinson.

A continuacio resumim les dades mes rellevants d'aquells que fàrmacs en estudi que es troben mes pròxims a la seua comercialització i que han demostrat fins al moment la seua eficàcia en la millora del tractament dels símptomes de la malaltia.
Safinamida un inhibidor de la MAO-B (igual que laselegilina i rasagilina) que també és un modulador dels canals de calci que ha
demostrat la capacitat per a controlar les discinesias (moviments involuntaris) i per a millorar la funció cognitiva (mental).
Actualment es troba al final de la Fase III i s'espera que s'arribe a comercialitzar en 2012-13.


Preladenant un antagonista selectiu dels receptors d'adenosina A2A, que treballa per a reestablir l'equilibri dels circuits dels ganglis basals, que són hiperactius en la malaltia de Parkinson. Hi ha dades que suggerixen que pot ser capaç de canviar el curs de la malaltia. Actualment, està a punt de començar la Fase III i s'espera que s'arribe a comercialitzar en el 2014.

IPX066 una preparació especial de levodopa que per la primera vegada té una molt llarga duració d'acció que pot ser administrat només 2-4 vegades al dia. Els pacients en la fase inicial de la malaltia poden inclús prendre una vegada al dia. S'espera que la preparació s'arribe a comercialitzar en 2013.

AFQ056 un antagonista del glutamat, que millora les discinesias sense interferir amb la funció motora, així que s'afegiria a les teràpies antiParkinson. Actualment es troba al final de la Fase II. Un assaig de fase III hauria de començar en 2011.

Akkàdia és un antipsicòtic atípic que pot ser administrat a pacients amb EP amb problemes de salut mental, ja que, a diferència dels antipsicòtics convencionals, no interferix amb la funció motora. Actualment es troba en fase II.

Font: Unidos contra el Parkinson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Jornada "Cirugia en la Enfermedad del Parkinson"